Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€

Γαμήλιο πλάνο με μια ματιά

Για να κάνετε αυτή τη μονάδικη ημέρα ακόμη πιο ιδιαίτερη, σχεδιάστε το πλάνο του γάμου σας με λίγη βοήθεια από την οικογένεια και τους φίλους σας ώστε να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής!

 

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ BADGET

Βάλτε ενα συγκεκριμένο στόχο στο budget του γάμου σας και προσπαθήστε να μην το ξεπεράσετε. Έτσι θα απλοποιήσετε περισσότερο το που κ πως θα διαθέσετε τα χρήματα σας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Βρείτε εκκλησία. Επισκεφθείτε τις αίθουσες που σας ενδιαφέρουν και ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν σίτιση και κόστος. Ορίστε την κατάλληλη ημερομηνία καθώς και τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων σας.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ & ΘΕΜΑ ΓΑΜΟΥ

Επιλέξτε το θέμα του γάμου σας δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο μυστήριο. Συνεργαστείτε με εναν επαγγελματία για άρτιο αποτέλεσμα. Με τον ίδιο τρόπο επιλέξτε το προσκλητήριο και φροντίστε να τα αποστείλετε έγκαιρα στους καλεσμένους σας.

ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

Αποφασίστε το μενού της δεξίωσης βάσει των επιλογών που σας δίνονται (μπουφέ-σερβιριστό) και βρείτε τη χρυσή τομή ώστε να μην ξεφύγετε απο το badget σας μεν, ικανοποιώντας τους καλεσμένους σας δε.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Επιλέξτε το μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε. Eλέγξτε τη διαθεσιμότητα και κλείστε τη διαμονή σας. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει όλες τις κρατήσεις που χρειάζονται και ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί σας.

ΚΟΣΤΟΥΜΙ & ΝΥΦΙΚΟ

Αποφασίστε αν θα επιλέξετε έτοιμο φόρεμα (αγορά ή ενοικίαση) ή θα το ράψετε από την αρχή. Το ίδιο ισχύει και για τον γαμπρό. Παράλληλα κανονίστε το νυφικό μακιγιάζ, μαλλια, παπούτσια κτλ.

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΒΕΡΕΣ

Επιλέξτε μαζί τις βέρες του γάμου σας. Εχει μεγάλη σημασία να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο με την τελική επιλογή των δαχτυλιδιών που θα κοσμούν τα δάχτυλα των δεξιών χεριών σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, VIDEO & ΜΟΥΣΙΚΗ

Αναζητήστε τους επαγγελματίες  που θα κρατήσουν αξέχαστες τις στιγμές του γάμου σας. Συμβουλευτείτε φίλους σας και πάρτε την απόφαση σας αφού δείτε portfolios και πειστείτε για την ποιότητα τους. Επιλέξτε ορχήστρα ή dj για τη δεξίωσης σας  στοχεύοντας στη διασκέδαση των καλεσμένων σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο μαζικής μεταφοράς των καλεσμένων σας αν αυτό είναι απαραίτητο. Κανονίστε για το γαμήλιο όχημα και διακοσμήσετε το ανάλογα.

 

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Φροντίστε να τσεκάρετε όλα τα απαραίτητα

  • Να μην ξεχάσετε να στείλετε σε κάποιον καλεσμένο σας προσκλητήριο
  • Να έχετε ολοκληρώσει τη λίστα με τις αγορές σας για το μυστήριο
  • Να ενημερωθείτε έγκαιρα για τυχών απουσίες από τη δεξίωση
  • Αν φιλοξενείτε καλεσμένους φροντίστε να έχετε κάνει τις απαραίτητες κρατήσεις
  • Τσεκάρετε τους λογαριασμούς σας και σιγουρευτείτε πότε και πως έχει πληρωθεί ο κάθε προμηθευτής
  • Οργανώστε το bachelor party σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν το γάμο
  • Χαλαρώστε και απολαύστε την ημέρα του γάμου σας. Να ζήσετε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *