Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€

Παραγγελία

Με ποιο τρόπο γίνεται η παραγγελία;

Η παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους. Είτε με δημιουργία λογαριασμού είτε χωρίς. Και στις δύο περιπτώσεις η αγορά γίνεται μέσω paypal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου στην περίπτωση που δεν σας βολεύει το ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 με 18.00. Καλέστε μας στο 2310510776-78 ενημερώστε μας για τον κωδικό που σας ενδιαφέρει και θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Μπορώ να έχω ένα δείγμα του προσκλητηρίου πριν αποφασίσω;

Μπορείτε να έχετε δείγμα του προσκλητηρίου που σας ενδιαφέρει μόνο όταν αυτό υπάρχει διαθέσιμο. Ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω email για τον κωδικό ή τους κωδικούς που θέλετε να δείτε σε δείγμα και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Τα δείγματα έχουν χρέωση αντίστοιχη με τις τιμές που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό πριν παραγγείλω;

Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η δημιουργία λογαριασμού σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας και να επεξεργαστείτε λίστες αγαπημένων προϊόντων κάνοντας τις αγορές σας πιο εύκολες και ευχάριστες.

Ποιά είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω;

Η ελάχιστη παραγγελία προσκλητηρίων είναι τα 50 τεμάχια και ισχύει για όλες τις κατηγορίες. Εξαιρούνται τα προϊόντα στην κατηγορία Οργάνωση που έχουν διαφορετικό αριθμό ελάχιστης παραγγελίας ανά κωδικό.

Υπάρχει κατάλογος σε έντυπη μορφή;

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ανανεώνονται πολύ συχνά και έτσι κάτι τέτοιο δεν μας επιτρέπει σε καμία περίπτωση τη δημιουργία ενός καταλόγου προσκλητηρίων και προϊόντων σε έντυπη μορφή.

Μπορώ να επέμβω στο σχεδιασμό του προσκλητηρίου;

Όλα τα προσκλητήρια έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες σχεδιαστές και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς με αυτό. Παρόλα αυτά μπορείτε να προσαρμόσετε το σχεδιασμό του προσκλητηρίου που σας ενδιαφέρει σε ένα βαθμό, που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, το χρώμα και τη γραμματοσειρά του, όπου αυτό είναι δυνατό και δίνοντας στον σχεδιαστή που θα σας εξυπηρετήσει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες. Ο σχεδιαστής που έχει αναλάβει την περίπτωση σας θα ετοιμάσει το προσχέδιο και θα σας το αποστείλει μέσω email για να το εγκρίνετε.

Μπορώ να αλλάξω χρώμα στο προσκλητήριο που με ενδιαφέρει;

Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το κύριο χρώμα του προσκλητηρίου όπου αυτό είναι δυνατό. Ο σχεδιαστής που έχει αναλάβει την περίπτωση σας θα ετοιμάσει το προσχέδιο και θα σας το αποστείλει μέσω email για να το εγκρίνετε.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στην παραγγελία μου;

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην παραγγελία σας μόνο στην περίπτωση που αυτή δεν έχει ήδη ετοιμαστεί ή προωθηθεί σε διαδικασία εκτύπωσης. Καλέστε μας έγκαιρα στο 2310510776-78 ή ενημερώστε μας μέσω email και θα ελέγξουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Σε πόσο χρόνο είναι έτοιμη η παραγγελία μου;

Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 2 εβδομάδες. Με το που γίνει η παραγγελία σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα ετοιμάσουμε τη μακέτα και θα σας την στείλουμε με email για έγκριση σε διάστημα 1-2 ημερών.

Από τη στιγμή που θα δώσετε την έγκριση σας, προχωράμε άμεσα στην εκτύπωση. Συνήθως σε 1-3 ημέρες τα προσκλητήρια είναι έτοιμα και πακετάρονται για να σας αποσταλλούν.

Η Speedex courier παραδίδει σε 1-3 ημέρες, εκτός αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη.

Πληρωμή &
Αποστολή

Με ποιόν τρόπο γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται με τους εξής τρόπους
A. Με πιστωτική κάρτα
B. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Γ. Μέσω PayPal
Δ. Με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 5 €)
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους τρόπους πληρωμής.

Με ποιο τρόπο γίνεται η αποστολή;

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την SPEEDEX COURIER. Η εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας στην SPEEDEX γίνεται το αργότερο σε πέντε (5) με επτά (7) εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας.

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Για παραγγελίες άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για παραγγελίες κάτω των 100€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 6,5 €. Αν η περιοχή θεωρηθεί δυσπρόσιτη από την courier τότε το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη. Σε περίπτωση επανεκτύπωσης επιπλέον τεμαχίων τα νέα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον παραλήπτη.

Είμαι εκτός Ελλάδος. Υπάρχει έξτρα κόστος αποστολής;

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής πακέτου αν είστε εκτός Ελλάδος. Το κόστος των μεταφορικών είναι ανάλογο με τη χώρα αποστολής καθώς και το βάρος του πακέτου.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με κάποιον εκπρόσωπο μας τηλεφωνικά στο 2310510776-78 για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τα έξοδα αποστολής.

Έχετε κάποια άλλη ερώτηση;