Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
Young newlywed just married, posing on an old gray scooter
heart

Γι’ αυτό θα μας αγαπήσετε.

Στα Μυστήρια Προσκλητήρια η αγορά προσκλητηρίου γάμου ή βάφτισης έγινε πλέον απλή υπόθεση για όλους. Σε ένα καθαρό περιβάλλον πλοήγησης επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και κάντε το δικό σας χωρίς να ανησυχείτε για κρυφές χρεώσεις.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΙ VELVET/ILLUSTRATION

1,05€/τεμ.

Χαρτί με επίστρωση που δίνει μια μικρή λάμψη και πιο ζωντανά χρώματα. Δίνει στην εκτύπωση μια πολύ κομψή εμφάνιση και απαλή (μάτ) αίσθηση στην αφή.
To illustration έχει πολλαπλή επίστρωση που δίνει μεγαλύτερη λάμψη και πιο ζωντανά χρώματα.

ΧΑΡΤΙ ΟΠΑΛΙΝΑ

1,15€/τεμ.

Χαρτί γκοφρέ που δίνει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση. Δίνει στην εκτύπωση μια πολύ κομψή εμφάνιση και απαλή αίσθηση στην αφή.

ΧΑΡΤΙ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑ

1,15€/τεμ.

Χαρτί γκοφρέ ριγέ που δίνει μια μικρή λάμψη και πιο ζωντανά χρώματα. Δίνει στην εκτύπωση μια πολύ κομψή εμφάνιση και απαλή αίσθηση στην αφή.

ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΛΕ

1,25€/τεμ.

Χαρτί με επίστρωση που δίνει μεταλλική λάμψη και πολύ ζωντανά χρώματα που ποικίλουν ανάλογα το φως που πέφτει πάνω του.

Εξαιρείται  η κατηγορία ΟΡΓΑΝΩΣΗ που ισχύουν διαφορετικές τιμές και υλικά.

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας κάνοντας το προσκλητήριο σας ακόμη πιο ξεχωριστό, επιλέγοντας ένα από τα προκαθορισμένα σχήματα που προσδίδουν μοναδικό στυλ στο γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας. Αν πάλι η ιδέα του σχήματος σας αρέσει αλλά θέλετε κάποιο δικό σας, επικοινωνήστε μαζί μας και εάν είναι εφικτό εμείς θα το πραγματοποιήσουμε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση σχεδίασης καλουπιού.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΕΩΣΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ €30

ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ ΦΑΚΕΛΟ

Εδώ χρησιμοποιούμε λευκό φάκελο ακουαρέλας για να αναδείξουμε τα χρώματα του προσκλητηριου σας ακόμη περισσότερο. Η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού χρώματος είναι εφικτή, με πιθανότητα επιπλέον χρέωσης. Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε να το διακοσμήσετε με αυτοκόλλητο στο θέμα του προσκλητηριου που έχετε επιλέξει από τη συλλογή μας, στο τμήμα οργάνωσης.

box1_products

ΓΑΜΟΣ

Στο στυλ που σου ταιριάζει.

box3_baptism

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Για ολοκληρωμένη εικόνα.

box2_wedding

ΒΑΦΤΙΣΗ

Παιχνιδιάρικα χρώματα & σχέδια.