Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€

Πώς να επιλέξετε το σωστό προσκλητήριο γάμου ή βάφτισης

Η ώρα του μυστηρίου έφτασε!

Διαβάστε πως μπορείτε με 6 απλές κινήσεις να επιλέξετε το σωστό προσκλητήριο για το γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας.

1. Η ποιότητα του χαρτιού: Κινηθείτε στις πιο ασφαλείς και κομψές επιλογές: Velvet, Illustration, ακουαρέλα, οπαλίνα ή περλέ. Το χαρτί πρέπει να είναι σκληρό περί τα 350γρ. για να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στους καλεσμένους σας.

2. Τα χρώματα: Αν το προσκλητήριο σας θέλετε να είναι ξεχωριστό, επιλέξτε να έχει πάνω από δύο χρώματα. Αν είστε πιο συντηρητικοί και προτιμάτε πιο κλασικά προσκλητήρια, επιλέξτε χρώματα όπως το λευκό ή το μπεζ. Στα mistiriaprosklitiria.gr θα βρείτε σχέδια που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ.

3. Οι γραμματοσειρές: Ο συνδυασμός μιας καλλιγραφικής με μια πιο απλή γραμματοσειρά εγγυώνται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι πιο μοντέρνες γραμματοσειρές σε διαφορέτικα μεγέθη, επίσης δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

4. Τα σχήματα: Το τετράγωνο σχήμα θεωρείται το πιο πρόσφατο trend. Σε συνδυασμό με ένα μοναδικό κοπτικό στο περίγραμμα και τοποθετημένο σε τετράγωνο φάκελο το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

5. Τα γύρω-γύρω: Αν θέλετε ένα πιο ιδιαίτερο προσκλητήριο, τότε προσθέστε του μια ασορτί αυτοκόλλητη ετικέτα. Μια ακόμη οικονομική ιδέα είναι να το δέσετε σε φιόγκο με μια κορδέλα της επιλογής σας. Φροντίστε να σετάρετε όλα τα παρελκόμενα του μυστηρίου με το θέμα του προσκλητηρίου σας. Στα mistiriaprosklitiria.gr θα βρείτε μια πλήρη γκάμα με προϊόντα οργάνωσης μυστηρίου.

6. Τσεκάρετε ότι: Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου είναι ξεκάθαρες.

Η Ημερομηνία, η εκκλησία, η περιοχή, η ώρα και ο προεραιτικός αριθμός λογαριασμού πρέπει να είναι ελεγμένα πριν την εκτύπωση. Προσθέστε ένα τηλέφωνο για πιθανές ακυρώσεις καλεσμένων.

Τέλος, χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία χωρίς άγχος!

Να ζήσετε & να σας ζήσει!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *